mobilna aplikacia

Grafton Slovakia prináša mobilnú aplikáciu pre uchádzačov o nové zamestnanie

Personálna spoločnosť Grafton Slovakia prináša uchádzačom o zamestnanie ďalšiu platformu, ktorá im pomôže jednoduchšie a účinnejšie si nájsť nové pracovné uplatnenie. Zadarmo si môžu stiahnuť aplikáciu so stovkami priebežne aktualizovaných ponúk na trhu práce.

„Vyberte si tú ponuku, z ktorej sa napokon stane práca vašich snov. Bez ohľadu na to, či budete hľadať stály úväzok alebo brigádu na pár dní, s našou aplikáciou to zvládnete rýchlo a efektívne. Okrem iného si vaše obľúbené ponuky môžete uložiť pre možnosť neskoršej reakcie, prípadne ktorúkoľvek z nich zdieľať so svojimi blízkymi, priateľmi či známymi,“ konštatuje Jitka Součková, Marketing Manager CZ&SK spoločnosti Grafton.

Samozrejmosťou tohto moderného nástroja v prospech kandidátov je zadávanie preferencií napríklad podľa typu pracovného pomeru, lokality výkonu zamestnania, profesie, očakávanej mzdy či hľadania pozícií pre študentov alebo absolventov. Mobilná aplikácia poskytuje aj možnosť prihlásiť sa k svojmu Grafton-účtu a prezerať si reakcie na zverejnené inzeráty.

Novinka pod názvom Grafton job search je kompatibilná s iOS a dostupná na App Store. Na bezplatné stiahnutie sú k dispozícii verzie v slovenčine, češtine, maďarčine, poľštine a angličtine.

Spoločnosť Grafton Slovakia v roku 2017 vyhľadala svojim klientom na Slovensku 1 117 zamestnancov do kmeňového stavu a ďalších 736 ľudí sprostredkovala slovenským zamestnávateľom formou agentúrneho zamestnania.